Odvetniška družba Neffat vabi odvetnika, da se pridruži ekipi

Odvetniška družba Neffat vabi odvetnika, da se pridruži ekipi

23.09.2022

Odvetniška družba Neffat o.p., d.o.o. iz Ljubljane vabi k sodelovanju odvetnika.

Priložnost za rast in razvoj potenciala, odlično delovno okolje, nagrajevanje rezultatov, pravni izzivi, izpopolnitev vaših spretnosti in sodelovanje na zanimivih projektih.

Če si skrbna, delovna, kolegialna, pogumna oseba, ki je željna znanja, izkušenj, napredka in razvoja, ki je sposobna samostojno ali kot vodja ekipe pripeljati zadevo/projekt od začetka do konca, uživaš v ekipnem delu, sodelovanju, supportu strankam in kolegom v ekipi, si vabljena v Odvetniško družbo Neffat.

Pošlji nam predstavitev na info@neffat.si: lahko je a) pisna (CV, motivacijsko pismo ipd.) ali b) video predstavitev, ne daljša od 90 sekund, vključno s pisno vlogo (CV). Vloge pošljite do 7. 10. 2022.

Znanja:
Zaželene so izkušnje, spretnosti in znanja zlasti na področju prava nepremičnin, korporacijskega prava, delovnega prava, upravnih zadev (gradbene, okoljske) in zastopanje v civilnih sodnih postopkih. Poleg navedenih dobrodošlo poznavanje tudi drugih področij kot so navedena na spletnih strani www.neffat.si, predvsem javna naročila in GDPR.

Kraj dela: Ljubljana

Opis:

  1. Pravno svetovanje in podpora strankam pri izvedbi različnih transakcij in projektov: priprava in pregled dokumentacije, strukturiranje različnih poti in možnosti izvedbe transakcije za doseganje končnega cilja stranke; vodenje zadeve od začetka do konca, lahko samostojno ali kot vodja projektne ekipe več pravnikov (razdelitev obveznosti, nadzor kvalitete, komunikacija ipd.).
  2. Priprava in zastopanje v sodnih postopkih: intervju s stranko, pregled in priprava dokaznih listin, priprava tožbe oziroma vlog v postopku, odgovorov na tožbo, pravna argumentacija, sodna praksa, taktika,...). Zastopanje strank tudi v drugih postopkih pred institucijami za reševanje sporov.
  3. Svetovanje v upravnih zadevah in postopkih s področja varstva okolja in narave ter graditve objektov: pregled dokumentacije, poročil o analizah in vsebnostih različnih snovi, pravni okviri in podlage (nacionalno pravo, pravo EU, strokovne prakse, sodna praksa nacionalnih sodišč, Sodišča EU ipd.). Na tej podlagi priprava korakov v postopku za izdajo dovoljenj ali drugih upravnih aktov. Dobra izvedba in komunikacija s strankami ter upravnimi organi. Zastopanje v prekrškovnih postopkih v gradbenih in okoljskih zadevah.
  4. Drugo delo s strankami in na projektih, dogodkih ipd.
  5. Priprava strokovnih objav (blog, linkedin, pravna praksa ipd., sodelovanje na konferencah in seminarjih kot predavatelji in strokovni izvajalci na strokovne pravne teme.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.