Zaposlimo odvetniškega pripravnika/odvetniško pripravnico

Zaposlimo odvetniškega pripravnika/odvetniško pripravnico

10.10.2023

Odvetniška družba Neffat in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane vabi k sodelovanju odvetniškega pripravnika/odvetniško pripravnico.

Nudimo odlično delovno okolje, mentorstvo, priložnost za pridobivanje izkušenj na različnih pravnih področji, odlična priprava na PDI, delo v top ekipi.

Če si skrbna, delovna, kolegialna, pogumna oseba, ki je željna znanja, izkušenj, napredka in razvoja, uživaš v ekipnem delu, sodelovanju in supportu strankam in kolegom v ekipi, si vabljena k sodelovanju.

Pošlji nam predstavitev na info@neffat.si: lahko je
a) pisna (CV, motivacijsko pismo ipd.) ali
b) video predstavitev (naj ne bo daljša od 90 sekund).

Vloge pošljite do 28. 11. 2023. Lahko uporabite tudi obrazec na spletni strani https://neffat.si/pridruzi_se/.

Kraj dela je Ljubljana in druge lokacije (kraji) glede na potrebe delovnega procesa (zastopanje na narokih na sodiščih v Sloveniji, zastopanje na obravnavah v upravnih postopkih pred upravnimi organi v Sloveniji, zastopanje na različnih sestankih, pogajanjih ipd. na različnih lokacijah v Sloveniji ali tujini). Kandidat mora imeti vozniško dovoljenje za osebna vozila in na razpolago lastno osebno vozilo. Dobro znanje angleščine je pomembno.

Pravno področje dela je predvsem gospodarsko, civilno in upravno pravo: nepremičnine (stvarno pravo, zemljiška knjiga, etažna lastnina), pravdni postopki, postopki izvršbe in zavarovanja (civilno procesno pravo), pravo družb (korporacijsko pravo), transakcije in pogodbene zadeve (obligacijsko pravo), varstvo okolja in narave, odpadki, inšpekcijski postopki in prekrški s področja varstva okolja in narave (upravno pravo, okoljsko pravo).

Delo tudi na drugih področij kot so navedena na spletnih strani www.neffat.si.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.