Odvetnik | Odvetniški kandidat - pridruži se naši ekipi

Odvetnik | Odvetniški kandidat - pridruži se naši ekipi

20.05.2022

Odvetniška družba Neffat o.p., d.o.o. iz Ljubljane vabi k sodelovanju odvetnika | odvetniškega kandidata.

Odlično delovno okolje, priložnost za rast in razvoj potenciala, nagrajevanje, pravni izzivi in zanimivi projekti. Če si skrbna, delovna, kolegialna, pogumna oseba, ki je željna znanja, izkušenj, napredka in razvoja, uživaš v ekipnem delu, sodelovanju in supportu strankam in kolegom v ekipi, si vabljena v ekipo Odvetniške družbe Neffat.

Pošlji nam predstavitev na info@neffat.si:

pisna (CV in motivacijsko pismo ipd.) ali video predstavitev (ne daljše od 90 sekund). Vloge pošljite do 20. 6. 2022.

Znanja in izkušnje:

Zaželene so izkušnje in delo zlasti na področju prava nepremičnin, korporacijskega prava, delovnega prava, upravnih zadev (gradbene, okoljske) in zastopanje v civilnih sodnih postopkih. Poleg navedenih dobrodošlo poznavanje tudi drugih področij kot so navedena na spletnih strani www.neffat.si, predvsem javna naročila in GDPR. Če ste odločni in željni napredka, verjamemo, da boste hitro osvojili znanja in spretnosti na pravnih področjih, na katerih še nimate veliko izkušenj.

Opis dela:

Celovita pravna podpora strankam:

Pravno svetovanje in podpora strankam pri izvedbi različnih transakcij in projektov: priprava in pregled dokumentacije, strukturiranje različnih poti in možnosti izvedbe transakcije za doseganje končnega cilja.Priprava in zastopanje v sodnih postopkih (intervju s stranko, pregled in priprava dokaznih listin, priprava tožbe, vlog med postopkom, odgovorov na tožbo, argumentacija, sodna praksa, taktika,...) in drugih postopkih pred institucijami za reševanje sporov.Svetovanje v upravnih zadevah in postopkih s področja varstva okolja in narave ter graditve objektov: pregled dokumentacije, poročil o analizah in vsebnostih različnih snovi, pravni okviri in podlage (nacionalno pravo, pravo EU, strokovne prakse, sodna prakse nacionalnih sodišč, Sodišča EU ipd.). Na tej podlagi priprava korakov v postopku za izdajo dovoljenj ali drugih upravnih aktov. Dobra izvedba in komunikacija s strankami.Drugo delo s strankami in na projektih.

Veselimo se vašega odziva in vlog.

Kontakt:

Odvetniška družba Neffat o.p., d.o.o., Miklošiščeva cesta 18, 1000 Ljubljana

T: 01 300 00 70  E: info@neffat.si  W: www.neffat.si

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.